dsc_0100 dsc_0069 dsc_0071 dsc_0146 dsc_0183

                             

Talgoxe Fågelbilder Vilken fågelart? Svenska fåglar Fågelnamn Talgoxen Fågellänkar Fågelskådning Fågelblogg Om talgoxe.com Kontakt Sök

 

 

 

Om talgoxe.com

Att intressera sig för fåglar och fågelskådning är ett intresse som kan ligga väldigt nära till hands. Naturen finns inpå husknuten, vi behöver röra på oss och intresset för djur och natur är stort hos många av oss.

 

Att därifrån ta beslut om att mer ingående studera fåglar är ett lite större steg. Fågelskådargrupperingarna verkar vara ordentligt segmenterade. Antingen är man proffs och kan allt om fåglar, har sett fler än 300 arter och åker årligen på fågelskådarresor världen över eller så försöker man ta reda på vilken fågel som gästade talgbollen på balkonräcket.

 

Vad gör då vi som gärna vill komma igång men samtidigt inte riktigt vet var man skall börja och vem man skall fråga. Det var ungefär så som talgoxe.com tog form. Den här sidan har kanske inte svaren, men förhoppningsvis många frågor och frågeställningar som dyker upp för att kunna odla ett nytt intresse.

 

dsc_0167

 

I stark kombination med fågelskådarintresset har intresset för fotografering växt fram. Jag ser kameran som ett fantastiskt hjälpmedel för att både förkovra sig inom området och för att dokumentera fältstudierna.

 

Genom talgoxe.com kan kanske vi som är intresserade av fågelskådning och fågelfotografering söka svaren från dig som är expert inom området.

 

Har du frågor om fåglar eller bilder på fåglar som du vill veta mer om så hjälper jag gärna till med att försöka ta fram svaren.

 

Skicka ett mail till: bengt@talgoxe.com